Diever, Nl
info@praktijkhierennu.com
06-36308067

Coach Nutrition

Coach Nutrition

Ben jij het ook VET zat?

Wil je op een gezonde en verantwoorde manier afvallen én op gewicht blijven? Coach Nutrition komt met een aanpak die werkt, die verantwoord is en bovenal: lekkere producten!

Coach Nutrition onderscheidt zich van andere maaltijdvervangende diëten door de unieke en hoogwaardige samenstelling van de ingrediënten, ze geen toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen bevatten en dat er collageen aan toegevoegd is. Collageen is goed voor onder andere  de huid, spieren en botten. De producten zijn zorgvuldig samengesteld door een team van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten en leveren je alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen. Voedingssupplementen zijn tijdens het afvallen met Coach Nutrition dus niet nodig! Dat maakt afvallen met de shakes, repen, soepen en andere maaltijdvervangers van Coach Nutrition verantwoord!

Met het dieet van Coach Nutrition krijg je minder koolhydraten binnen waardoor je lichaam overschakelt op vetverbranding. Bovendien doorbreek je de cirkel van het maar blijven eten. Want wanneer je veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, snakt je lichaam steeds weer naar die suikers. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie, maar teveel koolhydraten is niet goed, die zet je lijf om in vet.

Het gaat natuurlijk niet allemaal vanzelf. Het kan best pittig zijn om vol te blijven houden. Maar dáár ben ik voor! Ik ken de valkuilen en behoed je daarvoor. Daarnaast help ik je met stabiliseren en het aanpassen van je levensstijl, zodat je na het dieet ook op gewicht blijft.

Samen slim, Leef slim, Eet slim, Blijf slim!

Over mij

Door mijn persoonlijke begeleiding en onvoorwaardelijke steun zie ik mensen blij en gelukkig worden. Niets is leuker dan de cliënten te kunnen motiveren, stimuleren en begeleiden naar een gezond(er) gewicht. Iedereen voelt zich veel beter en prettiger bij een gezond gewicht.
Inmiddels heb ik al veel gelukkige cliënten die niet alleen zijn afgevallen, maar ook op gewicht blijven.

Graag tot ziens in mijn praktijk!